Current favorites #1

by - декември 14, 2017


Здравейте! Поради нередовното ми писане в блога и оттам невъзможността ми да пускам постове за любимите си продукти всеки месец, реших да сменя името на серията публикации. Но основната идея си остава - да споделя с вас най-харесваните и често използвани продукти от мен напоследък. Продуктите този път не са много на брой и са основно за устни, но пък всички са ми много любими напоследък. Продължавайте надолу, за да прочетете повече за тях :)


Too Faced Born This Way Foundation in Light Beige (ревю)
Това е втората опаковка от фон дьо тена която си купувам. Отлагах вземането му по-рано, защото е подходящ за мен през по-студените месеци когато кожата ми не е толкова мазна. Born This Way е страхотен фон дьо тен! Има естествен финиш и буквално стой като кожа върху кожата. Освен това е покривен и не подчертава порите. Определено е продукт който бих си взимала отново и отново.

The Ordinary Coverage Foundation #2.0 YG (ревю)
Макар да има своите недостатъци, много харесвам Coverage Foundation на The Ordinary. Има лека формула и високо покритие, завършекът му е естествен и леко озарен. Не пропускам да нанеса пудра върху него, защото иначе много бързо от озарена кожата ми става доста мазна. Освен това е чудесен за смесване с други фон дьо тени ( в момента забърквам него с Urban Decay All Nighter Foundation).

L'oreal Paradise Extatic Mascara 
Сигурно ви е омръзнало да четете за тази спирала, за това ще бъда кратка. Прави миглите разкошни - по-дълги, по-обемни, много черни и извити. Нямам никакви забележки относно трайността й. Хората обаче са го казали - много хубаво не е на хубаво. Спиралата изсъхва бързо и става неизползваема само месец след употребата й. Много я харесвам, но не знам дали заради този й недостатък няма да потърся нейн заместител. 


Bourjois Rouge Velvet The Lipstick #02 Flaming'rose & #01 Hey Nude!
Категорията с любими продукти за устни започвам с две червила на Bourjois от новата серия The Lipstick. Нанесени първоначално върху устните се усещат с по-гелообразна формула, но само след няколко секунди изсъхват и стават кадифени. Формата на червилото в гилзата е по-различна и нестандарта и приляга перфектно на устните. Не изсушават устните и остават на мястото си за много дълго време и дори след хапване и пиене.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour #700 Be My Baby
Това червило ми е любимо от първото носене - перфектеният дълготраен матов нюд. Има приятна кремообразна формула, която изсъхва малко след нанасяне до абсолютен мат. Не изсушава устните и изчезва равномерно през деня. 

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Lolita & Hawkwind
За течните червила на Kat Von D бях останала с впечатлението, че са силно изсушаващи, но реших да пробвам и да изградя сама мнението си за тях. Радвам се, че го направих защото формулата на Everlasting Liquid Lipstick много ми допадна - пигментирана е, няма странен аромат и е дълготрайна. Lolita е един от най-популярните цветове на марката и е топъл кафяв нюд, а Hawkwind е лилаво кафяв цвят. Смятам да ви покажа скоро всички цветовете от Everlasting Liquid Lipstick който имам, самостоятелно в отделен пост.

Golden Rose Dream Lips Lipliner #522 
Много любим молив, особено за есента и зимата когато най-често нося винени цветове върху устните. Той е лесен за нанасяне, не е прекалено кремообразен, за да се размазва и не изсушава устните.

You May Also Like

0 коментара