8 любими продукта през 2017

by - декември 28, 2017


Здравейте! Новата година вече чука на вратата и е време за всеки от нас да направи равносметка за 2017 година.  Няма да се ограничавам с размишления само за продуктите, които ползвам, но тъй като това е блог за козметика реших да споделя с вас любимите ми продукти през почти свършилата 2017 година.
През изминалите 360 и няколко дни успях да се променя донякъде и да започна да разсъждавам повече преди да купя поредният нов грим продукт. За това и този пост ще бъде сравнително кратък. Няма да ви показвам продукт от всяка категория, защото не съм открила такъв през 2017.


Revlon HD Liquid Lipstick #630 Seduction
Опитах се да не включвам прекалено много продукти за устни в този пост и макар, че беше трудно успях да намаля бройката им до два. Първият за който ще ви споменa е HD Liquid Lipstick на Revlon в цвят Seduction. Червилото е много пигментирано, с кремообразна формула която нанася лесно и не изсушава устните. Seduction e перфектният прасковен нюд за всеки ден. Не е прекалено светъл, нито прекалено тъмен и е почти идентичен с естествения цвят на устните ми. Имайте впредвид, че въпреки обещанията за матов финиш върху опаковката, той е по скоро кадифен или полуматов.


ColourPop Lippie Stix in Aquarius (ревю)
Другият продукт за устни, който смятам да спомена в този пост е ColourPop Lippie Stix в цвят Aquarius. И този продукт е с кремообразна и неизсушаваща устните формула. Aquarius е по-розова версия на течното червило на Revlon, но не бих се опитвала да описвам цвета защото ако разгледате снимки онлайн ще видите колко различно може да стои (имайте впредвид обаче, че цвета се предлага и в различни финиши). Предвид това колко е кремообразно съм много приятно изненадана от трайността му. Червилото е разкошно и имам ли възможност бих се сдобила с още цветове от Lippie Stix.



Benefit Hoola Bronzing Powder
Суочвала съм този бронзър безброй много пъти и не го купувах защото не изглеждаше кой знае какво нанесен върху ръката. Но нанесен върху лицето е разкошен - матов, стои естествено, не е тъмен и е със студен подтон заради което може да се използва като бронзираща пудра и контуриращ продукт. Няма как да не спомена и колко лесно се прелива. Страхотен продукт!


Essence Matt Blush #30 Rose Me Up!
Този руж изглежда доста обикновен и неутрален в опаковката и наистина е такъв. Но го харесвам и предпочитам именно заради това - може да се съчетае с всички цветове, както и с по-силен или по-лек грим. Цветът Rose Me Up! е матов розово-прасковен и нанесен придава свежест и малко цвят.



Lóreal Paradise Mascara
Макар Lóreal Paradise Mascara да се предлага от едва няколко месеца у нас, я включвам в този пост защото е единствената спирала, която успя да ме впечатли. Прави миглите обемни, придава им дължина и ги разделя. Не забелязвам никакво ронене или размазване когато съм с нея. Няма как да пропусна да отбележа, че изсъхва и става неизползваема по-бързо от други сирали, но за сега съм склонна да не взимам под внимание този й недостатък.



Catrice Liquid Camouflage Concealer #020 Light Beige
Винаги когато споменавам този коректор започвам с уточнението, че предлаганите цветове са малко и недостатъчни. Но самият продукт е страхотен! Коректорът е много покривен, не изсушава или опъва кожата около очите и е много траен. Успява да прикрие умората и да озари околоочната зона. Единствено ми се иска да се предлага и в други по-тъмни цветове.



Bourjois Healthy Mix Foundation (ревю)
Обичам да позлвам фон дьо тени, които седят естествено върху кожата. Healthy Mix на Bourjois е точно такъв продукт и през 2017 година изразходих цели две шишенца от него. Има средно покритие, не се усеща върху кожата и звършекът му е с лек натурален блясък. Използвах го през лятото и въпреки, че не е много дълготраен се превърна в мой любимец.


Seche Vite Dry Fast Top Coat
Това е единственият топ лак който придава блясък на ноктите, който се запазва докато не го сваля и единственият който наистина успя да увеличи трайността на маникюра ми. Веднага стана мой фаворит и измести всички изполвани до сега подобни продукти.

Това бяха любимите ми продукти за 2017 година. Надявам се, че постът  ви е харесал, макар и да е доста кратичък. Пожелавам ви невероятни празници и страхотен остатък от тази година!

You May Also Like

0 коментара