Ревю: Nivea 1 Minute Urban Detox Маски

by - април 23, 2018





Всички сме чували и знаем че използването на маски за лице могже да ни помогне в решаването на конкретни проблеми на кожата. Но рядко разполагаме с излишни 15-20 минути и много марки видяха в това нова ниша на пазара и лансираха едноминутни маски, които по-лесно да вместим в забързаното си ежедневие. Nivea съвесем наскоро пуснаха нова линия с името Urban Detox, която освен дневен и нощен крем включва и три едномунитни маски за лице. Днес ще ви споделя впечатленията си от тях.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask*
Количество: всяка е 75 мл.
Цена:  между 9,00 -11,00 лв. всяка

Hoping for a one minute miracle... Според написаното върху етикета маските от серията Urban Detox са специално създадени, за да почистят и възстановят кожата от вредното влияние на градската среда. Предлагат се три варианта - за дълбоко почистване, за мигновена хидратация и за интензивен детокс.



Почистващата 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine
За разлика от останалите две маски от Urban Detox, тази трябва да се нанася на мокра кожа. Формулата ѝ е обогатена с екстракт от магнолия. Консистенцията на маската е гелообразна и при нанасяне се усеща приятен загряващ ефект. Освен да почисти кожата от замърсяванията, от марката обещават и да намали размера на порите. За съжаление след нанасяне усещам единствено изсушаващ и опъващ ефект и не забелязвам никаква разлика в размера на порите.  Маската Pore Refine не ми допадна и не я препоръчвам.
Оценка: 1/5

Хидратиращата 1 Minute Urban Detox Mask Moisture
Въпреки, че имам комбинирана кожа не пропускам да си направя някоя хидратираща маска. Дори и мазната кожа има нужда от хидратация.
Маската е с кремообразна консистенция и нанесеният слой от нея може да се втрие в кожата или излишното количество да се изтрие с памучен тампон. В състава ѝ има хилуаронова киселина и екстракт от зелен чай. След употреба на маската кожата ми е мека и не усещам сухота. Хидратиращият ефект от нея не е интензивен, но аз нямам такива очаквания от нея предвид това, че остава върху кожата само за 1 минута.
Оценка: 3/5

Детоксикиращата 
1 Minute Urban Detox Mask +Purify
От трите маски детоксикиращата +Purify ми е любима. След като я измия усещам кожата си по-чиста и по-мека и изглежда по-сияйна. Консистенцията ѝ е кремообразна с лек зеленикав цвят. В нея има множество фини частички, които втривам за допълнителен ексфолиращ ефект. Нея ви я препоръчвам, особено ако искате да опитате серията и се колебаете коя от трите да си вземете.
Оценка: 5/5


Накратко, от трите маски харесвам и препоръчвам тази със зелен чай 1 Minute Urban Detox Mask +Purify. Предвид цената, количеството от 75мл и времето за действие от една минута не виждам какво повече може да искам от тях.
Вие пробвали ли сте ги? Какво е мнението ви за "бързите" маски?



*Продуктите са ми предоставени от представители на марката, но мнението ми за тях не е
повлияно от това и включва само и единствено лични впечатление от действието им.

You May Also Like

0 коментара