Pinks Beauty Box Септември 2017

by - октомври 29, 2017


Здравейте! Преди няколко дни с мен се свързаха от екипа на Pinks, за да ми кажат, че са ми изпратили последната си кутия като подарък. Никой от тях не е искал от мен да ги споменавам или пък да пиша пост, но реших да споделя с вас какво има в нея. До преди няколко години си поръчвах Pinks кутиите редовно, но спрях защото съдържанието им не допадаше като селекция и разнообразие на продукти. За това и подходих с голяма доза интерес към последната им кутия и ето какво има в нея:


Темата на тази кутия е "Есенно подхранване" и в нея трябва да открием продукти подходящи за първите студени дни. Сега е момента да споделя, че много ми допада дизайнът на капака с тези листенца, но пък ми липсва листче с информация за продуктите включени в кутията. Такава може да се намери в официалния им сайт.




Dr. Derehsan Маска за коса с авокадо (оригинален размер; 200мл - 6,90лв)
Маската обещава да ускори разтежа на косата и да я направи по-бляскава. Има много приятен кокосов аромат и натурален състав. Доколкото виждам от информацията предоставена на гърба на опаковката, този продукт е произведен у нас от козметична фирма Христина (Hristina Comsetics).


Bioderma Sebium Lotion (тестер от 50мл; 200мл - 21,90лв)
Това е един от последните продукти на Bioderma. Лосионът трябва да балансира производтсвото на себум и да предотврати появата на нови несъвършенства. Предназначен е за смесена и мазна кожа, каквато е и моята и със сигурност ще го пробвам. Има и характерния аромат на серията Sebium, който аз много харесвам.


7th Heaven Маски за лице ( 3бр маски за лице; 1бр - 2,79лв)
Опитвала съм доста от предлаганите различни маски на 7th Heaven и повечето от тях са ми харесали. Конкретно тези трите обаче, не мисля, че съм купувала. А те са: peel off с чаено дърво, кална маска с боровинки и маска с ягоди за суха кожа.


Michael Kors Sexy Ruby (мостра)

Phyto Phytomilesime Шампоан подсилващ цвета на изсветлявана коса (тестер 50мл; 200мл - 35лв)
Опаковката е в размер удобен при пътуване и няма да бързам да пробвам шампоана сега.

Това беше съдържанието на кутията. В сайта им виждам, че в момента има останали няколко бройки от нея. Пиша това в случай, че продуктите в Pinks  са ви харесали и бихте искали да си я поръчате. Цената й е 22.90лв, а доставка е включена в цената.
Продуктите ми допадат, но определено ми липсва продукт от декоративната козметика. Това беше и основната причина да спра да си поръчвам кутиите.

You May Also Like

0 коментара