Любими продукти на 2015 година (Грим продукти)

by - януари 06, 2016


Ето втората и последна част на поста с любими продукти за 2015 година. Няколко пъти вадих и подреждах различни шишенца и бутилчици с любимци, но винаги забравях да включа нещо. Най-накрая успях да събера всички фаворити на едно място и днес ще ви ги покажа.


Max Factor Face Finity Primer
Дълго време се колебаех дали да включа тази база на Max Factor в любимците си или не. Е, досещате се какво съм решила щом я виждате тук :) Базата може да не удължава трайността на грима, но е чудесна основа и всичко върху нея се нанася много по-лесно и стои много по-естествено. Забелязвам, че когато я ползвам ми е необходимо по-малко количество фон дьо тен. Освен това има и SPF20. Ревю за нея може да прочетете тук. 

L'oreal Infallible 24H-Matte Foundation #11 Vanilla
Имайки по-мазна кожа (особено Т-зоната) е много трудно да си намеря дълготраен фон дьо тен. През изминалата вече 2015 открих този фон дьо тен и го обикнах веднага. Има средно до пълно покритие, матов естествен финиш и е дълготраен. Подробно ревю за него може да прочетете тук.

Maybelline Superstay Better Skin Concealer #20 Light
Консистенцията му е много лека, но въпреки това е покривен. Освен това е траен и не се събира под очите.

MAC Pro Longwear Concealer #NC25
Макар този коректор да е мой любимец от съвсем скоро го включвам тук, защото от момента в който го имам не съм ползвала друг коректор. Има средно до пълно покритие и може да се наслоява, траен е и не се събира през деня.

Catrice Camouflage Cream #020 Light Beige
Този коректор е мой любимец за последните поне три години. Харесвам го ужасно много и не искам да го сменям. Използвам го за прикриване на пъпчици и други дефекти върху лицето. Покривен е и е траен. Има по-гъста консистенция и предпочитам да го преливам с пръстите за постигане на по-естествен завършек.

L'oreal Brow Artist Genius Kit Medium To Dark
В тази малка симпатична кутийка има всичко от което се нуждая за да оформя веждите си - вакса, сянки, ъглове четка, четка за разресване и малка пинсета.С ваксата придавам желаната форма на веждите си и със сянката запълвам дупчиците и доофярмам. Ревю за комплекта може да прочетете тук.
Catrice Eyebrow Gel
Гелът работи перфектно за веждите ми - придава им форма и мъничко цвят. През деня не се рони и издържа цял ден. А освен това и цената му е достъпна.

Maybelline Lash Sensational Mascara
Любима, любима спирала. Прави всичко което искам да прави една спирала за миглите ми - придава обем и дължина, подчертава и разделя миглите, извива ги и е наситено черна. Ревю за нея може да прочетете тук.


Inglot Multicolour Bronzing Powder #80
Това е една страхотна многоцетна бронзираща пудра. Пудрата е пигментирана, не е оранжева и освен бронзиране, придава едно леко озаряване на кожата. Може да се ползва и като сенки за очи и при пътуване би била продукт с много приложения. Повече за нея може да прочетете тук.

Max Factor Creme Puff Blush #15 Seductive Pink
Това е най-най-любимият ми руж от няколко месеца насам, защото си отива с всеки грим. Цветът му е розов със златисти частици. Не е прекалено пигментиран, което ги прави много лесен за нанасяне. Придава един по-озарен вид на кожата. Ревю за него тук.

Milani Baked Powder Blush #05 Luminoso
В тази златна опаковка се крие един страхотен прасковен руж. Отново е него има малки златни частици брокат, които озаряват кожата. Това е любимият ми руж за топлите месеци. Ревю за него може да прочетете тук.

TheBalm Mary-Lou Manizer 
Макар да не разполагам с огромен брой хайлайтъри мога да кажа, че този продукт е наистина страхотен. Придава на кожата страхотен блясък, който е на границата да бъде прекалено интензивен, но заедно с това стои нежно и доста ествествено предвид това колко е блестящ. Знам звучи странно, но ако го видите върху кожата си ще разберете :)


L'oreal Color Riche Mono Eyeshadow #106 Breaking Nude
Цветът на тази сянка е бежаво-сив. Самите сенки имат по-кремообразна текстура, пигментирани са, но ронят повече. Преливат се с малко повече усилие, но пък са трайни. Винаги когато не знам какво да сложа върху очите си или нямам много време сутрин посягам към тях.

Lorac Pro Eyeshadow Palette
Това е най-използваната ми палитра. Използвам я почти всеки ден. Харесвам подбора на цветовете - има светли и тъмни, и матови и блестящи сенки. Текстурата им е по-мека и се прашат лесно, но само в палитрата. Любимите ми цветове от нея са Cream, Taupe, Lt. Bronze, Mauve и Pewter.

Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick
Обожавам тези моливи за очи на Rimmel защото са много лесни и бързи за нанасяне. Цветовете са пигментирани и трайни. Цветовете които имам аз са 002 Bulletproof Beige, 003 Bad Girl Bronze, 100 Rose Gold. По-рано успях да изразходя 011 Bluffing, който беше любимият ми цвят от тях, но все не закупих отново. Предполагам и това ще стане в скоро въпреки, че при мен той се чупеше много.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Базата не придава цвят на клепача. Удължава трайността на сенките значително и прави цветове нанесени върху нея по-наситени. Какво повече може да искам от една база за сенки?
Maybelline Color Tattoo Eyeshadow #35 On and On Bronze &  #80 Creamy Beige
Консистенцията им е кремообразна, но щом изсъхнат нанесени върху клепача не мърдат. Цветовете са пигментирани и ги нося както самостоятелно, така и като база под прахообразни сенки. Дори нанесени и без база издържат цял ден. On and On Bronze е тъмен бронзов цвят, а Creamy Beige е бежаво-сив матов цвят.

L'oreal Super Liner Perfect Slim Eyeliner
Не нанасям всеки ден очна линия, но когато ми се приискаше да сложа винаги използвах тази на L'oreal. Много е лесна за нанасяне и щом аз мога да се справя значи всеки може. Цветът е наситено черен и не мърда цял ден. Вечер се маха лесно. 


NYX Butter Gloss #BLG05 Creme Brulee
Това е любимият ми нюд глос. Мирише на вкусен десерт. Глосът е средно пигментиран и придава малко цвят и много блясък на устните. Имат много приятна кремообразна консистенция. Не лепнат и не изсушават устните.

GOSH Velvet Touch Lipliner #001 Nougat Crisp
Моливът е в бежаво-розов цвят. Има много приятна и мека консистенция. Не изсушава устните и е много траен. Нося го самостоятелно с малко балсам отгоре или под червило.

GOSH Velvet Touch Lipstick #162 Nude
Обожавам това червило заради цвета и формулата му. Много е кремообразно и комфортно за носене. Не изсушава устните. Не е особено трайно самостоятелно, но ако нанеса от молива на GOSH за който ви споменах горе се задържа по-дълго върху устните. И за двата продукта на GOSH може да прочетете ревю тук.

YSL Volupte Tint-In-Oil #6 Peach Me Love
Този продукт за устни придава блясък и подхранва устните давайки им и мъничко цвят. Усещам го дълго върху устните дори и след като блясъкът му изчезне. Ревю за него може да прочетете тук.

L'oreal L'Extraordinary Liquid Listick #500 Molto Mauve
Консистенцията му е много кремообразна и комфортна за носене. Цветът Molto Mauve е страхотен пепеляво розов цвят който оставя и лек стейн върху устните щом продуктът изчезне. Ревю за него може да прочетете тук.

L'oreal Infallible Lip Gloss #407 Smoke Me Up & #102 Scream And Shout
Макар и от една серия тези два продукта за устни са много различни. По-тъмният 407 Smoke Me Up е в разкошен малинов цвят и е с почти матов финиш, а102 Scream And Shout е гланц в прасковен цвят.

Nars Audacious Lipstick Anita
Обожавам това червило. Има много кремообразна конститенция и наситен цвят. Нанася се равномерно и подхранва устните. Освен това и е много трайно.

Too Faced La Creme Nude Beach 
Формулата на червилото е много кремообразна и това налага по-честото му подновяване. Но пък е подхранващо устните червило и в страхотен прасковен нюд цвят. Има бляскав финиш все едно съм с гланц за устни. 


 
Beauty Blender
Без съмнение това е едно от откритията на годината за мен. Тази вълшебна гъбка нанася фон дьо тен, коректор, пудра, всичко. Ревю за нея може да прочетете тук.
MAC 217 Brush
Обожавам тази четка! Използвам я всеки ден и понякога дори си мисля да си купя още една. Използвам я за преливане на сенки и за нанасяне на основен цвят. Мия я редовно и до сега не е загубила нито един косъм. Ревю тук.

Това бяха любимците ми за 2015 година. Кои са вашите? Ако сте писали такъв пост ще се радвам да ми оставите линк към него в коментарите, за да мога да погледна :)



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара

  1. Много ми беше интересно да чета,за част от нещата,които имам,и за такива,които нямам!

    ОтговорИзтриване