Любими продукти Септември 2013

by - септември 30, 2013


Здравейте, момичета! Месец септември почти свърши и това означава, че дойде време да ви покажа любимите си продукти през месеца. Да започваме!



Балсам за коса Gliss 
Повече за балсама и другите продукти от серията може да прочетете тук. Накратко ще кажа, че след използването му косата ми разресва много лесно, а обикновено след баня е много оплетена.

Avon Today Tomorrow Always Amour
Продължавам да използвам аромата на Avon всеки ден. Останало ми е съвсем мъничко в бутилката и го очаквайте в бъдещата ми empties публикация.

Ексфолиант за лице Freeman
До момента всички продукти на марката, които съм опитала са ми харесали. Но това, което харесвам в този продукт е, че въпреки, че усещам абразивните частици да почистват кожата ми, след това тя не е суха или опъната, а точно обратното - мека и без онова неприятно опънато чувство.

Avon Clear Skin Pore Penetrating маска за лице
Тази маска обещава да се справи с черните точки при редовна употреба. Използвам я 3-4 пъти седмично от около месец, но някакъв огромен ефект с намаляването на черните точки не виждам. При нанасяне маската е с тъмно сив цвят, а след като изсъхне маската става светло сива на цвят. Никога не ме е бивало в засичането на време след нанасяне на каквито и да е продукти и тази маска ме улеснява значително. Използвам я преди да вляза под душа, защото при измиването и става мазало около мен.

Dove Intensive Nourishment крем за ръце
До момента всички опитани продукти от мен на Dove не са ме разочаровали и с този крем за ръце се случи същото. Крема е с прекрасен аромат като на всички други продукти на Dove, има лека формула и бързо се абсорбира от кожата и оставя ръцете меки.


Maybelline Color Tattoo 40 Permanenet Taupe
Тази кремообразна сянка на Maybelline ми е любима от доста време, но откакто за мен официално започнаха есенните дни я използвам всеки ден. Харесва ми защото е лесна за нанасяне и издържа цял ден, а върху нея нанасям:

Inglot сенки за очи 344
Много харесвам сенките на Inglot, а този цвят нанесен върху Maybelline Color Tattoo 40 Permanenet Taupe придава на кремообразните сенки един малко по-топъл оттенък. Със сенките запечатвам мейбелинските за още по-дълго време.

Bourjois Shine Edition номер 20
Червилото е с хидратираща формула, обогатена с масло от манго. След като тествах червилото на ръката си в магазина очаквах върху устните да стои по-различен начин, но въпреки разминаването в очакванията ми относно цвета се влюбих в него, защото нямам подобен цвят в колекцията си до сега.  А цвета остава върху устните за дълго време и не се притеснявам, че трябва да го нанасям отново и отново.

Golden Rose спирала обем х4
Отдавна не бях ползвала тази спирала и бях забравила колко много я харесвам. Задържа извивката направена с миглоизвивачка през целия ден, придава обем без да сплъстява миглите и не се рони или размазва и не дразни очите ми, вечер се маха лесно. Единственото, което бих искала е да направят вариант с наситено черна формула.

Rimmel Kate Lasting Finish номер 16
Пиша за това червило за n-ти път в блога и знам, че може и да ви е омръзнало да четете за него, но аз наистина много обичам този цвят. А формулата на червилата на Rimmel ми е любима - хидратират устните и остават върху тях за часове. 

Golden Rose Ultimate Colour номер 06
Много приятно изненада останах от тази серия гланцове на Golden Rose (ревю за тях тук). Има приятен аромат, лека и кремообразна формула, пигментиран цвят и прилична издържливост без да лепне върху устните.

Himalaya балсам за устни
Сигурно ви е омръзнало да четете и за този продукт в блога ми, ама какво да се прави обичам си го. Хидратира устните без да ги оставя мазни и лепкави и е чудесна основа за всяко червило в колекцията ми. 


Четките Joursna
Тези четки реплика на четките Real Techniques на Саманта Чапман имам от няколко месеца и си имах своите 3 фаворита от всичките 5 четки. Но през този месец ги заобичах еднакво всичките. Съвсем скоро ще отделя цяла публикация за тях.



Това са моите любими продукти за този месец. Ще се радвам да прочета кои са вашите!
До скоро!



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук. / You can find me on Facebook here.
Може да ме намерите и в Bloglovin. / You can find me on Bloglovin.  

You May Also Like

6 коментара

  1. Забелязвам и един мой любимец тук-балсамчето на Himalaya.Ползвала съм преди спиралата на Голдън Роуз и също бях доволна от нея.
    А този скраб на Freeman се изкушавам да го пробвам,но моята кожа е суха,но щом казваш,че не си чувстваш кожата суха след това може и да се престраша :)
    Моите любимци можеш да видиш тук- http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Има ли някоя от четките, която да е подходяща за пудра или всички са за ФДТ? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не нанасям пудрата си с четка, а с гъбичка по съвет на един от любимите ми youtube makeup гурута Gosh :) Ако искаш може да прочетеш по отделно за всяка четка тук - http://christinelovesmakeup.blogspot.com/2013/10/joursna-real-techniques.html

      Изтриване