Ревю: Пудра Essence All About Matt

by - август 10, 2013


Здравейте! В днешната публикация ще направя ревю на прахообразната пудрата за фиксиране и матиране на Essence All About Matt.

Essence All About Matt Fixing Louse Powder
Количество: 11гр
Цена: 7,39лв

Опаковка: Не е нищо специално. Представлява пластмасово контейнерче, чието капаче се отваря, за да имате достъп до продукта. Опаковката изглежда и се усеща много надеждна и поне аз не се притеснявам, че може да се отвори и пудрата да се разпилее навсякъде. Но ако сте сръчни като мен веднага щом махнете капачето ще почнете да ръсите пудра около себе си.

Текстура: Самата пудра е много фина и се слива напълно с кожата без да оставя следи.



Трайност и издържливост на грима: Използвайки само тази пудра върху фон дьо тен или бб крем забелязвам, че в сравнение с пудрата на Maybelline Dream Matte тази на Essence не се справя толкова добре с матирането на кожата през деня. Колкото до фиксирането на грима, ами не съм сигурна, че изпълнява и това си обещание. Аз лично използвам тази пудра върху мейбелинската, която споменах по-горе. Не знам как и защо, но веднага щом нанеса All About Matt върху грима си (фон дьо тен, пудра, брозант и руж) всичко стои една идея по-естествено. Есенската пудра е чудесна и за преливане и разнасяне на руж и брозант.

Както може би сте разбрали от написаното по-горе от мен за пудрата, тя не се справя с матирането и фиксирането на грима и със сигурност, ако някога свърша огромното контейнерче с продукт не бих си я купила отново.

You May Also Like

1 коментара

  1. Номинирах те за The Liebster Blof Award Tag! Ще се радвам ако отговориш на въпросите :)
    www.agirlsblog.blogspot.com

    ОтговорИзтриване